Váza života
Anotace: sen... to je moje specialita že...
Váza života vylitá
růže v ní rychle hnila
z podrážek chodidel
jen díra zbyla
pod ní jen slaná
času sedlina
a prašivé dny
jimiž mě obklopila
Snad jen spánku vánek
a temná noc
mi sladké sny
s Tvou vůní
do lože přivanula
v němž zoufale
jsem si chladil dlaně
o Tvá ňadra
až má ruka k ránu
v pochodeň se rozhořela
Přečteno 418x
Tipy 34
Poslední tipující: Silent Storm, Churry, maena, Tomama, unstoppable, PoeziGirl, isisleo, a_tao, Hannazka, Roger, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)