Jestli si vytáhneš tenhle koment,tak ten si za rámeček nedávej, ale jinak = jsi třída!!!
07.10.2008 00:21:00 | Churry
Ano, na lásku zapomenout se nedá
bez ní, jeden boudí po světě
a třeba celý život hledá
dokud neskončí na vesmírné kometě
Píšeš moc pěkně, škoda, že pro mne nejsou určeny
21.09.2008 17:21:00 | SZN
bez lásky není život a bez života není láska.
28.08.2008 16:21:00 | JaniHani
tak tomuhle až moc rozumím..a přiznávám, dojalo mě to. povedené, krásné, citlivé, upřímné
25.08.2008 21:20:00 | Caracol
Ta vůně heřmánku
pořád tě svádí..
budí tě
ze spánku
bolí..
i hladí..
A třeba mátový
jednou
dáš si rád
s cukrem
to se ví
Na vůni kvítečku
drobného...
pak budeš..
s láskou vzpomínat
Na "čaj"
co byl..
ač neslazen
sladounce medový
.........
Je nádherná...
25.08.2008 15:33:00 | Nút