jak?
mám strach z lásky,
mám v hlavě ty věčné otázky,
jestli nám láska pomáhá,
a nebo proč nás svléká donaha?
ják se lásce postavit,
a dá se jí věřit?
milujeme jen jednou,
snad máme šanci druhou?
pozná se ta opravdová,
ta co hlavu zanotává?
až mi na to dáš odpověť pravdivou,
butu tvou jedinou!
ovšem opak pravdou se stane,
můj pane!
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Caracol, drahý, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)