Jen tlukot
Anotace: spoutání lásky, která je věčná
Tlukot tvého srdce
Jako odezva naší lásky
Všechno se ztrácí
V čase na věčnosti
Dýchat přestávám
Lásku v srdci spoutávám
Ptáš se proč cítíš chlad?
Ano, je to tak
Srdce v led upadlo
Navždy bolest spoutalo
Jen tlukot tvého srdce
V dáli zní
Nikdy se neztratí
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
Komentáře (0)