Snění
Anotace: ... noční i denní ...
Vánek laská mi čelo a ramena,
do trávy usedám sluncem zmámená
a nastavuji mu svoji tvář
Potichu otvírám starý snář,
hledám v něm znamení anebo odpověď
Sen, který zdá se mi právě teď
nikdo už z hlavy mi nevyžene
Nahlas teď tluče srdce zasažené
něhou a sladkými slovíčky
Sen usadil se mi pod víčky,
tam zůstává už napořád
Budeš snít se mnou?
Možná, snad ...
Přečteno 528x
Tipy 16
Poslední tipující: kouzelníček, vodnař, Štěpina G, Manon.H, sýc, poustevník Jirka, enigman, Lorraine, Holis, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)