Určitě, možná
Byl jednou jeden a byl sám,
po všech tajně vykřikoval,
tobě lásku svoji dám,
aby byl a znovu miloval.
Ha, ha, trapné mluvit o tom,
za každou se otáčel,
nikomu nebylo potom,
v neštěstí se nacházel.
Ale to by nebyla ta story,
kdyby teď šťastný nebyl,
miloval ji dlouhé roky,
jen on její srdce navždy dobyl.
Poznej tyto řádky moje,
jsou jen pro tebe,
sladká lásko moje,
myslím stále na tebe.
On jsem já a ona ty,
proto tě tolik miluji,
když líbám tvoje rty,
a v tvém objetí se raduji.
Určitě, možná…
je to pravda, je to lež,
kdo z Vás to pozná,
pro odpověď si ke mně běž.
Přečteno 521x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)