Moře mi pošeptá
Dívám se na moře v dál,
až tam, kde ztrácí se z obzoru,
kéž bys teď se mou tu stál
a dívali jsme se spolu.
A vlny mi cosi šeptají,
až dech se mi z toho zatají.
Jako slyšela bych z nich tvá slova,
lásko, chci obejmout tě znova.
Přečteno 501x
Tipy 4
Poslední tipující: Hradečák, Bíša, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)