Anotace: ...jak se asi cejti člověk kterej je to talne nastvanej, psano tak trosku ze srandy :-D
Chodím sem a chodím zpátky
krájím čas na tekné plátky
Jsem kat čekající na popravu
jak lev číhající na potravu.
Už aby ses mi do rukou dostal
aby tvuj jazky uz lháti přestal