Láska už umřela...
Anotace: Zabila koně se jménem naděje
Láska už umřela
Láska už umřela,
zpřetrhla most,
zabila koně,
mám toho dost.
Zabila koně se jménem naděje,
zabila koně, víc se již nesměje,
nevozí na zádech mou smutnou duši,
necítím pod sebou, že srdce mu buší.
Hledám si nového, statného koně,
hledám si dívenku souzenou pro mě.
Přečteno 418x
Tipy 9
Poslední tipující: LadyTaRaNi, a_tao, bokken, WhiteSkull, Psavec, saddova, gentoo, NikitaNikaT.
Komentáře (7)
Komentujících (6)