COMeBACK
Anotace: ...(moruše,sladký plod)
.
.
.
Bavlnko moje
obejmi mě svým
srdcem hliněným
tak trochu praštěným
koktá mi duše
zní to dost suše
zvu tě do buše
na moruše
sním?
Jestli se probudím
smím?
Střep tvého džbánku
slzy na kahánku
řikám ti říkanku
budeme na zámku
jen spolu žít
a taky chtít
zase sebe mít
trochu se opít
ze džbánku.
.
.
.
Přečteno 514x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Levandule, okapovaroura, lennerka, a_tao, Jahodová kopretina, 6thSun, Květka Š., sýc, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)