Tvé oči
Vášeň z očí
Tvých
proudila Ti nocí
i ránem.
A spalující démanty
chvěly se pro polibek
úst.
Jako medová plástev
obtiskly se Tvoje rty
do mých
a ruce Tvoje
hledaly úkryt na mém
těle,
vše vonělo
nejkrásnější vůní
hříchu
a pánbů rozhodil
nám navíc
vějíř pohody
a chtěly jsme
být spolu
i ráno …
Přečteno 764x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., prostějenjá
Komentáře (2)
Komentujících (2)