Nejsem...
Lásko...
Nejsem rytíř,
bych za Tvůj kapesníček bojoval
Nejsem malíř,
bych Tvé portréty maloval
Nejsem bard,
bych o Tobě písně pěl
Nejsem skladatel,
bych Ti složil stovky děl
Nejsem boháč,
bych Ti stovky růží posílal
Nejsem pianista,
bych Ti krásné skladby hrál
Nejsem ani básník,
bych Ti láskyplné rýmy psal
...
Jsem jen muž,
bych Tě z celého srdce miloval...
Přečteno 552x
Tipy 40
Poslední tipující: 5thelement, bez nápadu na přezdívku..., Jin, Pešulka, strašidýlko-střapatý, Holis, a_tao, Kristine Clary-Aldringen, Caracol, poustevník Jirka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)