Černá růže
Anotace: snad o štěstí...?
prodírá se v davu
zas od života dostala ránu
přesto si nezoufá
duše zbloudilá....
ztracená duše
která nalezla směr
černá růže
která nemá žádný trn
život si s ní hraje
naděje jí dává
vzápětí je bere
přesto neuvadá
protože kvete s vědomím
že ty jsi lístkem jejím
navždy ztraceným
však neoddělitelným
/z její mysli/
a přestože naději ztrácí
a srdce bolestí křičí
její víra nemizí
protože ví
že vzpomínky nic nezničí
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 534x
Tipy 34
Poslední tipující: čertíček, Bíša, okapovaroura, Lady Carmila, 0-0, Simísek, Ariella13, Jahodová kopretina, Alan Black, Jiparo, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)