Stěny světla
Anotace: Tam, kde je láskyplný vztah, tam je domov (výzva pro muže)
Ponořte prsty
do světla vášně
Ochutnejte
z kalichu ženy
Jen ve vašich dlaních
brána tmy zhasne
a ony budou
k lásce probuzeny
Jen ve vašich očích
jsou skrojky těch dnů,
které chtějí žít
vůní prosyceny
Ponořte srdce
do ženských snů
a někde v nich jsou
vašich cílů stěny
Domov
Přečteno 387x
Tipy 43
Poslední tipující: Churry, Pája Black, pejrak, jedam, okapovaroura, spare, Caracol, labuť, Bíša, Jiparo, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)