Láska
venku je krásný den
proč ho nevidím
proč necítím,
slunce ve tváři,
modré nebe a teplo ne těle
smutek provází
ráno když probudím své oči
slzička ukápla by
mám je všechny v srdci
pro mou věčnou lásku
schované...schované pro tebe
Přečteno 715x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, NikitaNikaT., WAYWARD, WhiteSkull, Gregy
Komentáře (1)
Komentujících (1)