¦ Lásky sen ¦
Anotace: Malinko mně inspirovala básnička od Kozoroha (Když lásky sen se rozplynul)
¦ Lásky sen ¦
Tiše po špičkách přicházíš,
ty, mé lásky sen,
a šeptáš: "Stále nenacházíš?"
"Jen když skončí den."
Uleháš se mnou, když jdu spát,
do peřin se zavrtáš.
A čekáš na náš volný pád.
A zda přežiju, se neptáš.
A takhle padáme noc co noc,
dokud to slunce nevidí.
Vždy se ho zeptám, chci snad moc?
Vysmát se mi, se nestydí.
Přečteno 394x
Tipy 9
Poslední tipující: Tymi14, J.U. Ray, a_tao, Bíša, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)