Anotace: pro Něj
Abych reagovala na saddovou...mně to jako báseň rozhodně přijde. Nechápu, proč by ne. Je pěkná.
21.01.2009 07:02:00 | Lilly Lightová
jen jsi stála,
byla jsi zoufalá
ne kuli slovům
nebo činům
jen jsi stála,
uplakaně zírala,
mozná jsi se bála
sebe nebo jí ?
neni nic lepsiho nez zkazit cizi radost viď?
ale můžu za to já ? nebo spíše ty ?
do té chvíle jsem byl šťastný,
když jsem odešel tak mi nebylo do smíchu,
jen mi rekni co mi zbylo ? co jsem mel ?
stále jen litujes a vzpomínáš,
přitom se budoucnosti obáváš,
je na čase to přiznat,
to časem poznáš...
neříkej dokud nezkusíš,
mě předem odsoudíš,
sama sobě ublížíš,
a po mě šekáš omluvu...
dojemné, ale chyba byla jinde... ne ve mě ...
26.08.2008 19:38:00 | Zayo