Anotace: A tož já nevím, co tu napsat :-D ENJOY IT :-)
Někdo říká, že je to okoukané a fádní a někomu se to zase líbí. Každopádně to píšu, tak jak to cítím, tak jak mě to napadá a píšu to tak, jak mně jdou zrovna myšlenky a nic na tom neměním. Když mně prostě přijde něco do hlavy, tak to napíšu bez nějakého stylistického rozmýšlení. Každopádně jsem rád i za negativní komentáře a doporučení :-)
27.08.2008 22:05:00 | PECEN-chleba
vem to na papir a predelej ty hrozne zacatecnicky, okoukany, fadni rymy
26.08.2008 21:55:00 | saddova