Anotace: moje první opravdová láska skončila (nebo začala?) asi hodinovou depresí okolo sedmé hodiny ranní při nemnoha stupních celsia ve spacáku na táboře. díky ní vznikla dvě díla, z nichž jedno je právě tohle...
myšlenky zatím (naštěstí) jsou, rytmus se snažím dopilovat, ta forma se v téhle básni zrovna moc nepovedla (o tom vím už od začátku), snad je to v jiných lepší. zda umím oslovit...to musí posoudit jiní. jinak díky za komentáře.
26.08.2008 22:00:00 | Kristine Clary-Aldringen
spravne, jeste natrenuj rytmus, formu...ty rymy ..no mohlo by to byt lepsi, chtelo by si to zvetsit slovni zasobu... pak mit dostatek myslenek a umet oslovit..o tom basne jsou
26.08.2008 21:49:00 | saddova