Rozjímání
Anotace: v lehkém rytmu usínání
Na hranici bdění a usínání
ocitám se ve světě rozjímání
Víčka již zavřená únavou
usínám s rukama pod hlavou
Tělo si žádá již odpočinek
já se však propadám do vzpomínek
Dnešní den všední byl, pracovní
tak jako předtím mnoho dní
Přesto však nevšední půvab měl
a kdekdo by mi ho záviděl
Vidím dvě srdce roztoužená
ruce jak drží se za ramena
Ptáci jim zpívají nad hlavou
spolu pak kráčejí za duhou
Tak sladké snění končí spánkem
čelo si nechám laskat vánkem
Blaženě na lůžku stočená
přece vím, co to znamená ...
Přečteno 403x
Tipy 11
Poslední tipující: Štěpina G, Holis, danaska, poustevník Jirka, vodnař, okapovaroura, lopat
Komentáře (2)
Komentujících (2)