Duše
Anotace: Ty místo tu máš.
V mé mysli
vše kvete
a Ty místo
tu máš.
Pomněnky hladí mne
Jak z očí
Ti plane žár,
jak bílá
plachetnice
po moři pluje.
To rozezní se Tvoje slova
a já vzdychám pro
Tvoje úsměvy …
Přečteno 559x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)