milý waywarde, po špičkách, jak jsi napsal jsem i přistoupila k veršům. Ano, hřáls...
27.08.2008 19:02:00 | jiřička
moc hezky melanchonicky napsano..libi se mi, bez vycitek :-)
btw. nepochopila jsem tvuj vcerejsi koment u me basne, prosim dovysvetlit :)
27.08.2008 12:50:00 | saddova
V básni je výborně naladěna atmosféra, pocity a dokonce hudba. Tečky přidané krásně barví city :-) Pěkné!
27.08.2008 12:36:00 | come-past