Rozpustilá
Všechno, co právě chci
- v Tobě se rozpustit,
jako kostka cukru v čaji
v žáru vášně s Tebou taji.
To je vážně k zbláznění!
.
Očaroval mysl mojí,
tak moc, až to skoro bolí,
bez něj jsem jen z půli celá,
právě jsem se rozpustila.
Miluji ho, Vážení!
Přečteno 437x
Tipy 15
Poslední tipující: kroužek, enigman, okapovaroura, Psavec, Najla, Holis, WAYWARD, Pája Black, Manon.H, gentoo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)