Žít pro lásku
Já pro lásku jsem kdysi žil,
A byl šťastný, že tě mám.
S láskou jsem usínal, s láskou se probudil.
Však přišla noc, kdy zůstal jsem sám.
První ráno, první smutný den.
Přestal jsem dýchat, přestal jsem žít.
Já přeji si dlouho, aby to byl sen.
Však z toho snu nemohu se probudit.
Komentáře (0)