Bíla a modrá jako nebe
Anotace: Nevím co tady psát ale tam dole jo
Bíla a modrá jako nebe anděl to slyším z tebe rád tě mám velmi moc,zamýšlím s tebou i na budoucnost,doufam že nechceš být sem mnou krátce at necejtím se jak na polarce,je to hvězda daleko jako by jsi byla ty,musím myslet na tvé rty,na oči jasně zářicí a na usměv krásně smějicí,na tvé skvěle oči hnědé výrazné a nekdy bděle ale vždy jsou skvělé...
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: leož
Komentáře (3)
Komentujících (2)