Zamilovanost
Zamilovanost-divná věc ale víš co chceš,zamilovanost je velká láska nemusí to bejt zrovna kráska jen osoba s dobrými názory a pocity nemusiš hrát na city,je to divná věc ale víš co chceš,jen jednu osobu co blíská je ti moc,musíš myslet ale i na budoucnost,verš není vše ani modlidba či ňáka mše,je to očištění a svoboda ne žádná hospoda,jeto vítr velmi příjemný je to pocit velmy nádherný,je to vše co mužeš chtít bude to vše co mužeš mít...
Komentáře (1)
Komentujících (1)