Nemoc Láska
Anotace: ...neni na ní lék..
řasy ti těžknou
pod vlivem emocí
srdíčko ustává
nával tý nemoci
začíná na el
a končí na a/á
někdy je mrcha
a pěkně hravá
zlomí srdce přesně v půli,
ovlivňuje naší vůli..
...jak jenom je ten název.??.
zmate lehce každý smysl
zatemní nám mozek,mysl
a je tam myslím taky es,
když jí člověk onemocní,
tak poslušný je
jako pes
na očích je jako páska,
co se sundat jen tak nedá,
mysl klame,srdce laská
a prý se těžko ten vir hledá
však život je v loterii sázkou,
když nemocní jsme..čím?no Láskou!
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Ještě dítě, miroslaF
Komentáře (1)
Komentujících (1)