...tak nežné vyznání - není škoda, že se to nedozví? :) ..(snad si to aspoň přečetla :D )
28.08.2008 14:11:00 | Jiparo
Teď mě musíš zabít, zastřelit, oběsit a utopit ... pač já to vím ... právě jsi to napsal jak moc! :o) ST! Pěkné, působivé, lehoučké, zamilované, moc se mi to líbí, je to hrstka řádku s velikou něhou a kouzlem.
28.08.2008 06:44:00 | NikitaNikaT.