Jsi moje láska
Jsi jako okvětí růže spanilá
v zahradě tajemné
do níž slunce spát chodívá.
Jsi jako měsíční pohlazení
pro krásné chvíle
nočního snění.
Jsi moje štěstí
k srdci klíč.
Jsi moje láska
věčný chtíč.
Přečteno 562x
Tipy 10
Poslední tipující: Isobel, teranosaur, labuť, Tomama, Bíša, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)