Drahý, su ráda, že nikam neodcházíš, možno si to jen připomenul, ale to já také znám. Je to zničující, leč život musí běžet dál a my, jak jinak, s ním. Víš, ono se to nevyléčí hned ... někdy ani rok to nespraví ... Ale píšeš, že jsi v poho. To je dobře. A děkuju! :o)
28.08.2008 15:48:00 | NikitaNikaT.
Někdy musí být člověk k druhému neúprosný a bezcitný aby üstřihl to straré s snilé a udělal protor pro krásné chutné a štavnaté.
28.08.2008 12:52:00 | saroko
Bude to ode mne znit.. divne.. Ze o tom nic nevim.. Ale ono to k tomu zivotu asi patri.. Drz se!
Jinak basnicka se mi moc libi!
28.08.2008 12:06:00 | dablik007
Nikam neodcházím neboj tím jsem si prošel před rokem ale bylo to hrozné období teď jsem zase v pohodě a budu tu už jen kvůli tobě
28.08.2008 11:02:00 | drahý
Stůj! Neblbni! Zastav se! Jen na malou chvíli! Ohledni se a co vidíš?! Vždyť časy přece nebyly zlé, ale také hezké a pro to má smysl žít. Rum, ten nic neřeší, nové poznání vše rozhřeší ... teď se možná zatmění, ale uvidíš, že se opět brzy rozední ...
Bolavá básenka, znám, vím a chápu Tvá slova ... najednou má člověk pocit, že život skončil, opak je pravdou, aj v ten moment život začíná ...
Posílám obětí a malý úsměv, nebudu řékat, bude to dobré, to se zlepší ... jen čas ukáže. Hlavně tu buď s námi, pro mě, pro nás ...
28.08.2008 10:59:00 | NikitaNikaT.