Nelituj...
Smyslná jen na krátko,
má vysněná pohádko,
běž sama světu vstříc,
vylétni s touhou na měsíc,
na kousíčku čistého nebe,
poskytni sebe,
celou…
Daruj i to,
co u jiných postrádáš,
průzračnou duše zář,
lásku a vyznání,
poskytni na dlani,
s dychtivým šeptáním…
Snad nebude ti to
líto…
Komentáře (2)
Komentujících (2)