lékem
Je-li láska lékem
zatím bez doplatku
tohle léto chtěl bych
začít od začátku
předepište vážně
mě prosím tyhle lázně
klidně ať to bolí
jako rány v soli
mý srdce se drolí
podstoupím cokoliv.
Je-li láska lékem
pro nás starý vraky
tohle léto začnu
věřit na zázraky.
Přečteno 442x
Tipy 7
Poslední tipující: R., okapovaroura, Myrja, prostějenjá, NiQuS
Komentáře (2)
Komentujících (2)