Krajina
Anotace: Brouzdáš krajinou mého srdce.
Brouzdáš krajinou mého srdce
a já zasněná
dívám se
do Tvých medových očí.
Toužím po Tvých úsměvech.
A korálek
v Tvých očích hrál.
Tvoje přítomnost vzala
mi dech.
Hrdlička bělostná
pěla tu píseň
horoucích srdcí.
To maličkatá světluška
zasvítila mi na cestu,
abych pak v dav líčí
poznala právě Tebe.
Přečteno 495x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, okapovaroura, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)