Závislí
Anotace: ***přijel za mnou andílek***
Prahnu po Tvém doteku,
v určitém mém úseku*
Toužím po Tvém objetí,
od teďhned do úterý*
Chci poznat Tvé účinky,
když si dáš více rtěnky*
Lpím na Tvém pupíku,
a jak říkáš mi lumpíku*
Potřebuji cítit Tvoji vůni,
jak rozlévá se po pokoji*
Musím dostat Tvoje srdce,
na odpověď k jedniné otázce*
Zblázním se z Tvého úsměvu,
co,když Tě ukradnu?*
Jsem na Tobě závislí,
a to se mi líbí*
Přečteno 633x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanzania, Erion Fate, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)