Nový hrnek by byl asi řešením, tolik k problému, jinak dát víc prostoru myšlence se vyplácí.To přirovnání je trefné, jen mi chybí náznak naděje, která ti zřejmě také chybí.
09.09.2008 19:59:00 | Elisha
špatný rytmus.. me divné basně, jak říkáš taky muyes konstruktivne okomentovat a ne me pomlouvat u jinejch!
03.09.2008 16:13:00 | saddova