Pod vysokou zdí
Pod vysokou zdí
v bambusovém háji
potkal sem krásnou paní
s plachým u'směvem a černými vlasy
Pod vysokou zdí
v bambusovém háji
požádal sem krásnou paní
o misku s rýží a trošku něhy
Pod vysokou zdí
v bambusovém háji
položil sem krásnou paní
do těhotné lásky
Pod vysokou zdí
v bambusovém háji
usínal sem vedle krásné paní
zmožen milováním.
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)