Trápení
Anotace: O mém trápení...
Já jsem ti věřila,
ty jsi mě lhal.
Já jsem se trápila,
ty jsi se smál.
Nejhorší chvíle nastala a
já pravdu hledala.
Co ti říct jsem nevěděla,
sama do sebe jsem se uzavřela.
Mám pro tebe otázku a
chtěla bych odpověď,
taková malá upřímná zpověď
podvedl jsi mě pro lásku?
Radši s ní sis užíval a
mě hrozně ubližoval.
Nemiluji tě, nenávidím tě,
nechci tě...
Komentáře (0)