Anotace: *
To je opravdu nádhera. Nádherné vystižení citů i pocitů právě ve chvíli stesku. Moc se mi to líbí! :)
19.09.2008 20:44:00 | dvorkl
Pocity ze srdce nevymažeš za krátkou chvíli. I když děláš věci co mi zrovna úsměv na tváři nevyloudí, i tak mi strašně chybíš.
03.09.2008 20:15:00 | pulita alma