Několik umě poskládaných slov obdivuhodně skvěle popisuje situaci, kterou určitě mnohý z nás zažil.
29.08.2008 23:49:00 | PetTulak
Někdy nemá cenu se ptát,toho kdo tě nemá rád.Z dialogu je to zřejmé,je to samý otazník,možná přijde vykřičník-později.
29.08.2008 21:12:00 | s.e.n
Tohle je moc hezky napsané, přestože obsah úsměvný není...tyhle otazníky člověku ukáží, kolika emocemi disponuje a jakou mají sílu...
29.08.2008 20:36:00 | Lorraine