Jsme asi láskou zmatení

Jsme asi láskou zmatení

Anotace: Má lásko, půjdeme se milovat.

Mohutnou bouři blesky přináší,
vyprahlou zemi kapky skrápějí,
smývají vášeň z našich rozpálených těl,
spadávaj sladce na podběl,
my dva jsme láskou spříznění,
úžasně krásně zmatení.

Dráždivá vůně deště večerního,
vábila silou mocných pout,
my budem po ní lásko plout,
miláčku věř že do svítání,
okusíš svoje hvězdné přání,
my dva jsme láskou spříznění,
úžasně krásně zmatení.
Autor Básník lásky, 29.08.2008
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí