Zranil jsi....
Zranil jsi city mé.
Duše má zmatená,
bolestí naříká.
Volá o pomoc.
Do srdce jsi uhodil,
propast bezednou překročil.
Pohledem jsi zavadil,
o kousek štěstí,
které chtěl jsi mi dát.
Už nemám sílu dál tě znát.
Vrať se zpět,
tam kam patříš.
Už nevracej se nikdy,
v náruči mé,
jen zklamání nalezneš.
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Mraveneček, Bíša, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)