mil
.
sám byl mil
však milou hledal
slabou silou
potají
jen se díval za děvčaty
jak už to kluci dělají
.
sama byla také milá
po milém se jí stýskalo
silnou silou
neznají
se dosud
však lidský osud
zahraje si
a ti dva se poznají
.
milý milé
plný síly
zamne lem
je dosud bílý
to ostatní pominem
nelze jinak
poslouchejme
.
vždyť jim hraje
Eminem
.
Přečteno 401x
Tipy 22
Poslední tipující: Mraveneček, Luciiik, Churry, Bíša, Marfuša, Caracol, Holis, sýc, okapovaroura, igniss, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)