ze srdce
Jsi sluncem života mého,
které svítí mi každý den.
Nevidím nic a nikoho jiného.
Jen díky tobě vím proč že tu jsem.
Jsi krví co je v mích žilách,
jenž v těle mi putuje.
Dokud bude v mích silách
neopustím Tě to ti táta slibuje
Přečteno 814x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, prostějenjá
Komentáře (4)
Komentujících (4)