Zoufalství
Se srdcem v náručí sedím tu v koutu
kapky krve tečou mi po těle, ne potu
cítím,jak nůž mám hloubž v srdci od jednoho z mužů
však ani na slůvko se bohužel nezmůžu
Má láska k němu stále tu jen roste
i když povědět to není tak prosté
Miluji Tě!ta slova toužím ti říci
nemám ale hlas, ani trošku vzduchu v plíci
pomoz mi ta slova vyslovit
mou hloupou nerozhodnost pochopit...
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
Komentáře (0)