Láska
Lásku musíš uchopit něžně,
jako první jarní kvítek sněženky.
Jemně ho sevřít v dlani
a neupustit ho.
Lásku však můžeš uchopit celým svým srdcem,
ale pozor!!
I ona se může rozstříštit o zem,
jako křišťálová koule.
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)