Zmáčené líce
Po delší době jsem zase smutná
dnes opět vím, jak zklamání chutná.
Nejspíše jako hořkost na jazyku
jak příliš mnoho plodů z mandlovníků.
Ta bolest u srdce infarkt není asi
to jenom vzpomínky na dřívější časy
rozechvěly smutné struny mojí duše
šlo to zatraceně rychle, jednoduše.
Do očí slzy chtěly by se dráti,
já pouze s tebou chtěla jsem být. A ty?
Ty jsi mi řekl, nesmíš chtít více
a tak tu sedím. Zmáčené líce.
Přečteno 403x
Tipy 8
Poslední tipující: Manon.H, Mraveneček, hanele m., enigman, Dedillope, bokken, gentoo
Komentáře (2)
Komentujících (2)