Jsem v jitru červánků a mlhy zrozená!!
..a pokřtěná jsem v modrých kapkách moře..
a nebýt Tebe..tak jsem dodnes bez jména
hřmící..i divoká..jako sestřička bouře..
Jsem větrem provoněná
jsem dávka slunečního vzrušení
jsem dítě..víla..žena
co vlasy má jak letní osení..