Vražedné oči
Když rozhlédnu se kolem sebe,
vidím stále jenom tebe,
na vzájemné doteky vzpomínám
a přeji si ať v blízkosti tě mám.
V pohledu tvém bych chtěla číst
a ráda bych ti chtěla říct,
jak mrzí mě co stalo se,
o tři roky v jiném čase.
Mé oči lecos prozradí,
však tentokrát se zakalí,
srdce puká, bože můj!
Miluji tě, při mně stůj!
Komentáře (2)
Komentujících (2)