Emoce srdce
potlačit emoce v sobě
skrýt uvnitř srdce
nemyslet na tebe
obelhávat sama sebe
povzdech na osudem
který změnit nejde
tohle je jako předurčené
bránit se
bolí víc,
s tímhle nemá smysl se přít
je to zátež
asi jako srdce
z těžkého kamene
Přečteno 448x
Tipy 10
Poslední tipující: Woski, Rbb, NikitaNikaT., Bíša, enigman, laura3
Komentáře (3)
Komentujících (3)