Larro, sorry, píšu podle staré mluvnice vydané Academií v roce 1978. Možná se akademikové mezitím usnesli toto slovo rozdělit. Je to jejich dobré právo. Novou mluvnici si kvůli nim pořizovat nebudu, jen se při každé podobné chybě tou starou praštím do hlavy, abych si nový mluvnický YEV (jak mi právě napovídá robot) zafixoval.
01.09.2008 12:19:00 | a_tao
Oprav si vjedno- v jedno... a je to. Pěkné, opravdu. Poslední sprnový večer, snad bude co nejdelší, vpadl si mi do nálady... Konec prázdnin ale ne konec lásky. Samozřejmě. ;)
01.09.2008 01:50:00 | okousaná od světlušek